Our retailer FastSpring is performing scheduled maintenance on between and . During this period, purchasing through our webshop will not be possible. We apologise for the inconvenience!

Careers (in Finnish)

oeksound on Helsingissä toimiva yksityisomisteinen boutique-henkinen yritys. Valmistamme signaalinkäsittelytuotteita maailman parhaille musiikintuottajille, miksaajille ja masteroijille. Pyrimme luomaan tuotteita, joissa yhdistyvät ensiluokkaiset äänenkäsittelymenetelmät ja erinomainen käyttökokemus.

Yrityksen kasvattaminen ei ole kärkitavoitteitamme; panostamme laatuun, työhyvinvointiin sekä motivoivaan työympäristöön, jossa jokaisen työntekijän kiinnostus ja osaaminen pääsevät parhaalla tavalla esiin. Juuremme ovat vahvasti musiikissa, ja etsimme henkilöitä joille musiikintuotanto, DAW-ympäristöt ja audio plug-init ovat tuttuja.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi osoitteeseen careers@oeksound.com

C++ Developer

Helsinki, Finland — Full-time

Etsimme ohjelmistokehittäjää, jolla on vähintään kolmen vuoden työkokemus alalta, sekä osaamista modernista C++:sta (11/14/17). Hakijalta edellytetään tekniikan alan alempaa korkeakoulututkintoa tai sitä vastaavaa osaamista. Katsomme eduksi kokemuksen käyttöliittymäohjelmoinnista, signaalinkäsittelystä, grafiikkaohjelmointirajapinnoista (DirectX, Metal, OpenGL), sekä JUCE:sta. Työskentelemme suomeksi, ja edellytämme hakijalta englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Tarjoamme kokoaikaista työsopimusta kilpailukykyisellä palkkauksella. Työajat ovat joustavasti sovittavissa ja työtehtäviisi vaikuttavat omat kiinnostuksen kohteesi sekä aiempi kokemus.